Julemarked, Vestre Aker Menighetshus 
Velkommen til Adopsjonsforums julemarked

Lørdag 18. november holder Adopsjonsforums bistandsavdeling, Bistand for barn, julemarked i Oslo. Her kan du kjøpe rettferdige og litt annerledes julegaver fra flere av Adopsjonsforums samarbeidsland!

Julemarkedet er åpent for alle og er et hyggelig sted å treffe andre adoptivforeldre / besteforeldre. Samtidig får du anledning til å gjøre unna litt av julehandelen. Det blir tombola og juleverksted for de minste, og selvsagt muligheter til å meske seg med uendelige mengder kaffe, colombianske empanadas og kaker. Inntektene går til å hjelpe barn i vanskelige livssituasjoner i Adopsjonsforums samarbeidsland.
 

Dato:

Start: 18.11 11-15
Slutt: 18.11 11-15
 
Adresse:
Ullevålsveien 117
 
Veibeskrivelse:
Moroa finner sted i Vestre Aker menighetshus, like ved siden av Vestre Aker kirke i Ullevålsveien 117. Nærmeste holdeplass er Ullevål sykehus og det er parkering på utsiden for dere som kjører bil.

Kart finner du her.

Bruk knappen for mobilsidene!
Du må dessverre skrive inn adressen manuelt, enn så lenge
Se adressen på Gule Sider Kart
 
Arrangør
Bistand for barn - Adopsjonsforum
Bistand for barn er Adopsjonsforums bistandsavdeling og hjelper flere tusen barn hvert år. Vi koordinerer 14 forskjellige prosjekter i syv land, som alle sikrer bedre oppvekstvilkår for barn i vanskelige livssituasjoner.

Pb. 2364 Solli
0201 Oslo
Tlf: 23280800
e-post: bistand@adopsjonsforum.no
Nettside: http://www.bistandforbarn.no
Kontaktpersoner