Utskriftsvennlig versjon
Håkons Hall 

Dato:

Kanskje innlandets største loppemarked der store Håkons Hall fylles med mange spennende lopper over 2 dager.
Loppemarkedet omfatter stor møbel avdeling/sport og fritid/ Ting og tang/ Hvite og brunevarer/ Finlopper (antikviteter)/ Leker/ Bøker mm.
På søndag fylles det på med nye lopper. Fra kl. 13:30 på søndag arrangeres auksjon.
Det er kafedrift inne i Håkons hall. Det er organisert med hjemkjøring av lopper til avtalt pris innenfor bygrensen......
 
Start: 21.10 13-16
Slutt: 22.10 12-15
Veibeskrivelse: Adresse:
Håkons Hall ligger ligger på oversiden av Lillehammer sentrum og er meget enkel å finne. Ta av fra E6 ved Strandtorget, kjør rett fram i rundkjøring og følg Mesnadalsveien gjennom tunell, videre rett over første lyskryss. Ta til venstre i neste lyskryss og kjør igjennom tunell. Kjør rett fram i neste lyskryss for deretter å ta til høgre i neste lyskryss. Følg deretter Nordseterveien opp til Håkons Hall. Det er gode parkeringsmuligheter like inntil hallen.

 
Nordsetervegen 45
 
Arrangør Kontaktpersoner
Hammartun Skolekorps
Hammartun Skolekorps ble stiftet i 1913 under navnet Lillehammer Guttemusikk og er med sine snart 100 år et av de elste skolekorpsene. Korpset har i dag 27 medlemmer i hovedkorpset. Korpset har fokus på å skape et godt og positivt miljø for medlemmene. Korpset fokuserer også på marsjering og opptrer med stramhet og stil i gatene.Korpset deltar på konkurransespilling for å motivere til ekstra innsats. Det jobbes intensivt med rekruttering noe som gir resultater, antall 1. og 2. års aspiranter er ca 20.

PB. 328
2602 Lillehammer
Tlf: 97066432
e-post: leder@hammartunskolekorps.com
Nettside: http://www.hammartunskolekorps.com