Utskriftsvennlig versjon
Julemarked, Vestre Aker Menighetshus 

Dato:

Velkommen til Adopsjonsforums julemarked

Lørdag 18. november holder Adopsjonsforums bistandsavdeling, Bistand for barn, julemarked i Oslo. Her kan du kjøpe rettferdige og litt annerledes julegaver fra flere av Adopsjonsforums samarbeidsland!

Julemarkedet er åpent for alle og er et hyggelig sted å treffe andre adoptivforeldre / besteforeldre. Samtidig får du anledning til å gjøre unna litt av julehandelen. Det blir tombola og juleverksted for de minste, og selvsagt muligheter til å meske seg med uendelige mengder kaffe, colombianske empanadas og kaker. Inntektene går til å hjelpe barn i vanskelige livssituasjoner i Adopsjonsforums samarbeidsland.
 
Start: 18.11 11-15
Slutt: 18.11 11-15
Veibeskrivelse: Adresse:
Moroa finner sted i Vestre Aker menighetshus, like ved siden av Vestre Aker kirke i Ullevålsveien 117. Nærmeste holdeplass er Ullevål sykehus og det er parkering på utsiden for dere som kjører bil.

Kart finner du her.
 
Ullevålsveien 117
 
Arrangør Kontaktpersoner
Bistand for barn - Adopsjonsforum
Bistand for barn er Adopsjonsforums bistandsavdeling og hjelper flere tusen barn hvert år. Vi koordinerer 14 forskjellige prosjekter i syv land, som alle sikrer bedre oppvekstvilkår for barn i vanskelige livssituasjoner.

Pb. 2364 Solli
0201 Oslo
Tlf: 23280800
e-post: bistand@adopsjonsforum.no
Nettside: http://www.bistandforbarn.no