Utskriftsvennlig versjon
Ullevål Skole 

Dato:

Ullevål Skoles Musikkorps ønsker velkommen til vårt anerkjente loppemarked!
Vi selger klær, sko, smykker, kunst, tepper, hjemtekstiler, bøker, plater, lamper, småeletrisk, leker, klær, sko, sykler, barneutstyr, sportsutstyr, møbler og har en stor kjøkkenavdeling med glass, serviser, kjeler, pynteting, og kjøkkenredskaper.
Lørdag er det stor auksjon kl. 13.
Vi har eget grillkjøkken, popcorn- og sukkerspinnbod og selger byens beste hjemmebakst i vår hyggelige kafé.
Vi tar Vipps og har minibank.

Se mer på Facebook.
 
Start: 06.05 10-16
Slutt: 07.05 12-16
Veibeskrivelse: Adresse:
Kollektivt / til fots: Ta 25-bussen, 17- eller 18-trikken til John Colletts plass, følg John Colletts Allé bortover til du ser skolen på venstre hånd eller ta T-banen til Ullevål stadion, ta Sognsveien mot høyre i retning sentrum, ta til venstre ved Eventyrveien mot Damplass og følg strømmen. Kommer du med bil er det gateparkering i området

Kart finner du her.

 
John Collets Alle 20
 
Arrangør Kontaktpersoner
Ullevål Skoles Musikkorps
Ullevål Skoles Musikkorps’ historie starter 30.april 1928. Overlærer Mads Berg var en av initiativtakerne, og navnet den gang var Ullevål Skoles Guttemusikkorps. Hvor var så jentene? De fikk ikke være med i korpset før i 1958. Da fikk også korpset det navn vi kjenner i dag, Ullevål Skoles Musikkorps.

Gjennom over 80 år har korpset gledet beboerne i Ullevål-området med sin musikk. De fleste har vel hørt juletoner strømme ut over Damplass når julegranen skal tennes. Eller kanskje i minneparken på 17. mai? Gjennom året har musikerne i USM mange opptredener, både lokalt og utenfor nærområdet.

Korpset er i dag oppdelt i tre grupper: aspiranter, lille samspill og store samspill. Barna kan søke opptak i aspirantkorpset når de begynner i 3. klasse. Etter ett år som aspirant går de videre til lille samspill. Etter to år i lille samspill er det tid for store samspill (hovedkorpset). De siste årene har aspirantene og lille samspill dannet et felleskorps bl.a. på 17. mai. Dette har vært veldig vellykket, og resultatet har blitt et ”juniorkorps” det virkelig svinger av.

Ullevål Skole Musikkorps er et av de større musikkorpsene i Oslo og fyller i 2018 90 år.

John Collets Alle 20
0852 Oslo
Tlf: 0
e-post: lopper@usm.no
Nettside: http://www.usm.no