Utskriftsvennlig versjon
Høvik Verk Skole 

Dato:

Ryddig og velorganisert loppemarked med stort utvalg i alle kategorier; møbler, klær, stoff, elektrisk, husgeråd, EKSTRA MASSE finlopper, leker, bøker /musikk, sko og sport/fritid.
Auksjon Lørdag kl 13 inne ved kafeen.
Særs hyggelig kafe med stort utvalg av både søtt og sunt! Salg av våre populære burgere"HØVIK KING" ute. Musikalsk stemning, korpsbarn - og korpsforeldre spiller. Fin lekeplass ute. Vi har bankterminal. Kort vei til kyststien og stranden om man ønsker tur etterpå.
Velkommen!
walgreens weekly deals site coupon codes for walgreens photo

 
Start: 09.04 10-15
Slutt: 10.04 11-16
Veibeskrivelse: Adresse:
Høvik verk skole ligger i Bærum, ca 15 minutter kjøring fra Oslo sentrum på E18 i retning Sandvika/Drammen. Ta av motorveien før Høvik Kirke og sving til venstre over motorveien. Følg veien forbi Høvik kirke og ta inn andre vei til venstre (Glassverkveien), kjør rett fram (Hestenga) og følg Fjordveien opp til skolen. Parkering ved skolen og langs veien etter skolen. Det er også mulig å kjøre opp Glassverkveien og parkere ved Høvik idrettsbane. Skilting fra motorvei/kirken.

Kart finner du her.
walgreens print coupons read walgreens photo book coupon code
cvs photo promo damske.com cvs sales flyer
ciprofloxacin 750mg blog.idilbaby.com priligy 90mg

 
Fjordveien 76
 
Arrangør Kontaktpersoner
Høvik Verk Skolekorps
Høvik Verk Skolekorps er et av Bærums eldste korps. Det ble stiftet i 1918. Vi har ca 50 medlemmer fordelt på aspirantgruppe, juniorgruppe og hovedkorps. Vi har også storband for de eldste.


Fjordveien 76
1322 Høvik
Tlf: 91101010
e-post: hvsk.lopper@gmail.com
Nettside: http://www.hovikverkskolekorps.org
Marius Liaaen
1363 Høvik
Tlf: 98228171 
e-post: mcliaaen@gmail.com